Drift Kampagner & Kommunikation — 09 november 2021

Roskilde Kommune søger tilbud på drift af cykelbibliotek i Musicon

Kommunen ønsker, at borgere i kommunen fra og med januar 2022 kan besøge et cykelbibliotek i Musicon og prøve en af ca. 30 specialcykler for at se, hvordan cyklen kan være en hjælp til transport i hverdag og fritid. Cyklerne er eksempelvis ladcykler, foldecykler og elcykler og er placeret i en 40 fods container, hvor der også er tilknyttet en 20 fods container med værksted.

Bydelen Musicon er under hastig udvikling på vej mod 1.000 boliger og 1.000 arbejdspladser med mange nyindflyttede beboere og virksomheder og nyopførte erhvervslejemål til nye butikker i Rabalderstræde. Cykelbiblioteket er placeret på Rabalderstræde 34 og bliver dermed en del af Musicons fremvoksende handelsliv.

Roskilde Kommune søger nu hjælp til drift af cykelbiblioteket i minimum 15 timer om ugen.

Vil du høre mere om projektet, kan du kontakte Roskilde Kommune på e-mail: jakobsv@roskilde.dk eller telefon 20358255.

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.