I Danmark er det ikke altid lige let at finde tilgængelige, tilstrækkelige og betryggende cykelparkeringsfaciliteter.

Det skyldes i høj grad, at cykelparkeringsfaciliteter ikke altid får den nødvendige opmærksomhed i forbindelse med planlægningen af vores byer. Mange steder etableres cykelparkeringsløsninger ofte også uden hensyn til cyklisternes behov og adfærdsmønstre. Resultatet er typisk et cykelparkeringsanlæg, som ikke bliver brugt.

Derfor har Dansk Cyklist Forbund gennemført et udredningsarbejde om, hvordan man løser cykelparkeringsproblemet. Budskabet er klart: Problemet kan løses. Det kræver tre ting: Opmærksomhed, arealer og penge.

Læs Dansk Cyklistforbunds anbefalinger til, hvordan man etablere god cykelparkering, der bliver brugt.

Download Cykelparkeringshåndbogen her

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author