Cykelparkering Cykelturisme — 14 marts 2022

Cykelparkeringen ved Odense Station er blevet udvidet af flere omgange igennem årene. Senest er der etableret yderligere 450 pladser ved nordsiden af Byens Bro.

Projektet er lavet i samarbejde med DSB, og forvandler Kottesgade til et trygt, grønt og bæredygtigt byrum. Det nye byrum i Kottesgade er et led i planerne om at binde bymidten og havnen sammen med en grøn kile og en fremtidig renovering af Lerchesgade, som skaber to attraktive forbindelser for cyklister og fodgængere i den nye bydel Nørrebro tæt ved havnen.

Området skal byde indbyggere, pendlere og turister velkommen til Odense og til bydelen Nørrebro, og med indførelsen af timemodellen forudser DSB flere passagerer til og fra Odense Banegård og dermed også et større behov for cykelparkering.

Cyklisterne har nu adgang til luftpumpe, vandpost og bænke på nordpladsen. 12 af pladserne er reserveret til ladcykler.

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.