Kampagner & Kommunikation — 23 september 2018

Hos Cyklisternes By, Odense kan borgerne helt gratis låne en elcykel, en ladcykel eller en cykelanhænger i 1 – 4 dage. 17 forskellige cykler står klar hos 4 af byens cykelforretninger og udgør dermed Cyklisternes Bys cykelbibliotek.

Ordningen har kørt i et par år med ladcyklerne, men der har været en efterspørgsel på elcykler. Desuden skal det være muligt også at afprøve en cykelanhænger, der kan være et godt og mere fleksibelt alternativ til en ladcykel.

Cykelbiblioteket er decentralt tæt på borgerne. Desuden er det væsentlig billigere end en ordning i kommunalt regi. Cykelhandlerne får betaling for den løbende service, mens kommunen varetager det fælles bookingsystem.

Se mere her


No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.