Kampagner & Kommunikation — 12 april 2016

Odense tilbyder nu gratis lån af ladcykler, som man kan låne i perioder af 3 dage. Der kan være både børn og indkøbsposer i de valgte modeller. Det kræver blot en booking på hjemmesiden.

I modsætning til Helsingør og Aarhus kommuner er der ikke tale om et fysisk cykelbibliotek, men ladcyklerne udlånes via 4 cykelhandlere rundt omkring i Odense. På den måde ligger det mere decentralt, og cykelhandlerne kan følge op med service, tilbehør og en eventuelt senere salg af ladcykler.

Der er i første omgang tale om 6 nye og store ladcykler, hvor der er rigelig plads til 2 børn, mange varer og indkøbsposer eller et mellemstort saml selv-møbel. En ladcykel er ikke en helt billig investering, men låneordningen giver borgerne mulighed for at teste, om en ladcykel kunne være en løsning for dem i hverdagen. For mange familier kan det være et billigt og godt alternativ til bil nummer to.

De 6 ladcykler er fordelt på to modeller – Winther Kangeroo Cargo Bike og Christiania Bike.

Initiativet med ladcyklerne er en del af Odense Kommunes Mobilitetsplan, og hvis det bliver en succes, giver planen mulighed for indkøb af yderligere ladcykler. På sigt kan der være tale om, at tilbyde andre cykeltyper som elcykler mv.

www.cyklisternesby.dk

 

 

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.