Planlægning Sundhed & Økonomi — 05 september 2015

Når de nye beboere flytter ind på Campus Kollegiet i september 2015, får de samtidig en helt ny cykel som en del af lejemålet. Det er A. P. Møller Fonden, der har finansieret såvel det nye kollegie og cyklerne til de studerende.

 

 

 

Kollegiet er et mødested for danske og internationale studerende, og det er naturligt, at de sammen får glæde af den stærke danske cykelkultur. Måske kan de udenlandske unge endda tage den tohjulede transportform med sig hjem – til inspiration for byudvikling rundt om i verden.

– siger A.P. Møller Fondens direktør, Henrik Tvarnø.

Tidligere på året blev Odense kåret til Årets Cykelkommune, og netop nu udbygges ruten fra bymidten til SDU til en SuperCykelsti. Campus Kollegiet bliver velforsynet med cykelparkeringspladser foruden 16 parkeringspladser. Når Odense Letbane åbner, vil den køre lige forbi kollegiet og styrke muligheden for hurtig transport til bymidten.

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.