Nyhedsbreve — 31 januar 2013

I nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om hvordan man “scorer” på cyklen ved hjælp af ny teknologi og om hvordan landets kommuner kan motivere flere børn til at cykle. Læs desuden om den nye Håndbog i cykelstiinspektion,  der netop er udgivet af Dansk Cyklist Forbund.

Læs nyhedsbrevet her: Nyhedsbrev_02_2013

Næste nummer af Cykeltrafikken udgives den 1. april 2013. Der er deadline for artikler den 15. marts 2013.

Har du en idé til en artikel, eller brænder du inde med relevant viden på cykelområdet som resten af Cykeldanmark skal høre om, er du mere end velkommen til at sende os en mail på redaktionen@cykeltrafikken.dk

Alle artikler bragt i nyhedsbrevet honoreres med 2 flasker god rødvin pr. A-4 side eksklusiv eventuelle fotos.

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author