Nyhedsbreve — 04 december 2012

Velkommen til det første nyhedsbrev fra Cykeltrafikken. I nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om de seneste cykeltiltag fra to så forskellige byer som Aalborg og Johannesburg. Og så kan du også blive klogere på om pangfarver passer bedre på cyklisterne.

Læs nyhedsbrevet her:  Nyhedsbrev 1 – 2012

Næste nummer af Cykeltrafikken udgives den 1. februar 2013. Der er deadline for artikler den 18. januar 2013.

Har du en idé til en artikel, eller brænder du inde med relevant viden på cykelområdet som resten af Cykeldanmark skal høre om, er du mere end velkommen til at sende os en mail på redaktionen@cykeltrafikken.dk

Alle artikler bragt i nyhedsbrevet honoreres med 2 flasker god rødvin pr. A-4 side eksklusiv eventuelle fotos.

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author