Nyhedsbreve — 30 november 2013

I nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om ny interaktiv stibelysning i Middelfart og om – intet mindre end – Danmarks mest cykelvenlige skole. Og så er der en invitation til næste års mest spændende cykelkonference – åben nyhedsbrevet og læs meget mere om konferencen og andre spændende tiltag.

Læs nyhedsbrevet her: Cykeltrafikken_06_2013

Næste nummer af Cykeltrafikken udgives den 28. februar 2013. Der er deadline for artikler den 17. februar 2013.

Har du en idé til en artikel, eller brænder du inde med relevant viden på cykelområdet som resten af Cykeldanmark skal høre om, er du mere end velkommen til at sende os en mail på redaktionen@cykeltrafikken.dk

Alle artikler bragt i nyhedsbrevet honoreres med 2 flasker god rødvin pr. A-4 side eksklusiv eventuelle fotos.

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.