Nyhedsbreve — 01 marts 2014

I nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om Den Danske Cykelambassade, ny trafikterminal i Horsens,  gps registrering af cykelruter og om de seneste spændende tiltag fra Hollands top 5 cykelbyer – åben nyhedsbrevet og læs meget mere.

Læs nyhedsbrevet her: Cykeltrafikken_07_2014

Næste nummer af Cykeltrafikken udgives den 5. maj 2014. Der er deadline for artikler den 22. april 2014.

Har du en idé til en artikel, eller brænder du inde med relevant viden på cykelområdet som resten af Cykeldanmark skal høre om, er du mere end velkommen til at sende os en mail på redaktionen@cykeltrafikken.dk

Alle artikler bragt i nyhedsbrevet honoreres med 2 flasker god rødvin pr. A-4 side eksklusiv eventuelle fotos.

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.